← 목록

Gönül Zamanı Gözyaşı Hikâyeleri

Kızarıklık arttı, bu normal mı?

Doktorla konuşup kremi azaltmaya başlayalı bir ay oldu. Ama son günlerde cildim eskisinden daha kırmızı, özellikle yüz ve boyun kısmı… Bu beklenen bir şey mi bilmiyorum.

Geceleri kaşıntı yüzünden birkaç kez uyanıyorum. Sabah kalktığımda zaten yorgunum, sanki hiç uyumamışım gibi oluyor.

Hava da ısındı, terleyince tahriş daha çok oluyor. Deniz kenarında bir yerde yaşıyorum ama bu yaz girip giremeyeceğimi bilmiyorum… tuzlu su iyi mi gelir kötü mü, kestiremiyorum.

İş yerinde bazı bakışları fark ediyorum ama bir şey demiyorum, ne desem boşuna diye düşünüyorum.

Azaltma sürecinde önce kötüleşip sonra düzelen oldu mu ya, kaç haftada falan geçti? Denize girenler oldu mu, girince nasıl oldu?

댓글 2

• kırgınkalp08.01
    Boyunda kızarıklığın azaltmadan sonra artması bende de oluyor, iş yoğunluğu artınca daha da belirginleşiyor, bu yüzden azaltmadan mı yoksa stresten mi ayırt etmek gerçekten zor bazen. Geceleri kaşıntı yüzünden uyanma kısmını çok iyi anlıyorum, bende de öyle günler oluyor ve sabah hiç uyumamış gibi kalkıyorum ya.
  • kırgınkalp08.03
    Azaltmada önce kötüleşme oldu mu diye sormuşsunuz, bende de öyle oldu galiba, ilk birkaç hafta boyun ve yüz gerçekten daha kırmızıydı, sonra yavaş yavaş oturdu ama tam ne zaman düzeldi diyemiyorum, fark etmeden geçmiş sanırım. İş yoğunlaştıkça ellerde ve boyunda [kızarıklık] artması da tanıdık geliyor ya, bende de aynı şey oluyor.
Tüm gönderilere bak →