← Listă

Vremea trupului ›Rutina zilnică

Nu stiu de unde incep

Nu stiu de unde sa incep, ma tot gandesc la asta de dimineata.

Am avut iar tura de noapte, si cand ajung acasa nu mai stiu daca e zi sau noapte pentru corpul meu. Ma culc, ma trezesc dupa cateva ore, iar pielea de pe brate arata de parca n-ar fi dormit deloc, exact ca mine de altfel.

De cateva zile incerc sa fac ceva, orice, dar nu am deloc forta nici in brate nici in picioare, si atunci nu stiu ce sa incep primul.

Bath Towels

In primul rand m-am gandit sa merg putin prin curte, fara sa ma grabesc, doar atat.
In al doilea rand mi-am pus crema mai des azi, pentru ca pielea a fost tare, tare uscata dupa noaptea asta.

Seara am mers singura la cinema, cum fac de obicei cand vreau sa nu ma mai gandesc la nimic o vreme. E ciudat, dar acolo in intuneric parca nu ma mai mananca asa tare… poate pentru ca nu ma mai uit la brate.

Azi am facut:
– un pic de mers prin curte
– crema de mai multe ori
– cinema, singura, ca de obicei

N-am mari sperante ca se schimba ceva repede, dar macar am facut ceva azi, nu nimic, si tot e ceva!

De cand cu tura asta de noapte, orele de somn mi s-au dat complet peste cap, ma culc din ce in ce mai tarziu, si simt ca se vede si pe piele treaba asta.

Voi, dragilor, cum faceti cand tura de noapte va rupe tot programul? Eu chiar nu stiu cum sa opresc asta.

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →