Azi am inceput iar sa pun mana pe cutii, ma mut in curand si tot amannam sortarea, dar simt ca daca nu incep acum n-o sa mai apuc.
Am scos vechiul pled din dulap si praful de acolo mi-a facut pielea sa reactioneze pe loc, mi s-a aprins gatul si dupa-ceafa, exact acolo unde stau tot ziua aplecata peste laptop! M-am oprit, am aerisit camera si am lasat cutia deschisa la geam pana s-a mai asezat praful.
Dupa-amiaza am facut cateva miscari simple pentru umeri, nimic complicat, doar sa-mi indrept spatele putin si sa scot tensiunea din gat. Le fac de cand am observat ca seara stau incovoiata de parca m-as fi topit pe scaun, stiti cum e.
Seara am pus crema mai groasa decat de obicei, pielea era uscata si iritata dupa toata treaba cu cutiile. Am stat cateva minute cu mainile linistite, apoi am luat andrelele si am crosetat cateva randuri, mai mult ca sa nu ma scarpin decat ca sa termin ceva.
Nu am terminat sortarea, doar un colt de camera, restul ramane pe maine. Macar am ‘inceput’ iar, dupa o pauza lunga in care n-am mai scris nimic aici.