Iar o saptamana in care am dormit prost, cred ca de cateva nopti bune fetita s-a trezit si s-a scarpinat pana i-am prins eu mainile.
Nu stiu de ce noaptea e mereu mai rau. Ziua parca sta linistita, se joaca, mananca bine, iar cand vine seara incepe iar.
Eu tot incerc sa nu ma enervez, insa la un moment dat pur si simplu nu mai am rabdare, ma trezesc ca vorbesc mai aspru cu ea desi stiu ca nu e vina ei.
La magazin am fost obosita toata saptamana. Il tin singura, si cand nu dorm bine noaptea, dimineata ma tarasc pana deschid.
Am inceput iar sa cant, mi-am zis ca ma linisteste, insa saptamana asta n-am mai apucat nici macar o data, instrumentul sta acolo si ma uit la el.
Voiam si sa citesc mai mult anul asta, mi-am cumparat o carte, e tot pe noptiera, n-am deschis-o inca.
Cum sa zic, nu ma astept sa se rezolve dintr-o data, stiu ca suntem abia la inceput cu toate astea, insa sunt zile in care ma simt doar obosita si atat, fara nicio veste buna de spus.
Poate saptamana viitoare incerc sa schimb ceva mic seara, sa vad daca ajuta cu ceva.
Scuze ca a iesit lung, aveam nevoie sa scriu undeva.