Saptamana asta cu ture de noapte iar, si somnul mi s-a dat peste cap complet.
Luni am lucrat pana la 23, am ajuns acasa aproape de miezul noptii si tot n-am putut adormi decat pe la ora 2.
Marti am zis ca fac ceva, orice, doar sa nu stau toata ziua pe canapea. Am mers 15 minute prin cartier, atat. Picioarele mi s-au parut de plumb dupa doar 15 minute, credeam ca merg mai mult dar n-a mers asa.
Miercuri liber. M-am dus singura la cinema, era filmul pe care il tot amanam de 3 saptamani. Am stat aproape 2 ore pe scaun si tot m-am ridicat greu la final, nu stiu daca de la film sau de la lipsa de miscare in general.
Joi iar tura, iar culcat pe la 3 dimineata. Nu mai stiu care e ziua si care e noaptea la mine in cap zilele astea.
Vineri am incercat 10 genuflexiuni, simple, la perete. 10! Mi s-au parut multe si m-am oprit acolo.
Sambata si duminica n-am facut nimic special, doar am mers putin, cam 20 de minute in fiecare zi.
Asta e tot bilantul saptamanii asta, 2 plimbari mai lungi, 10 genuflexiuni la perete si un film vazut singura.
Saptamana viitoare vreau sa incerc cele 10 genuflexiuni in fiecare zi, nu doar o data. Nimic mare, doar atat.
Va imbratisez, dragilor!