← Listă

Vremea trupului ›Jurnal săptămânal

Nu mai numar noptile, le trec

Saptamana asta am incercat sa schimb ceva la baia de seara, desi nu prea am crezut ca va conta mare lucru.
Am scurtat baia si am pus apa mai putin fierbinte ca inainte, apoi am dat crema imediat cat pielea era inca umeda, nu dupa ce s-a uscat de tot cum faceam pana acum.

Nu stiu daca de-aia sau pur si intamplare, dar cateva nopti la rand copilul s-a scarpinat mai putin, macar la inceputul noptii. Tot s-a trezit, tot am fost langa pat, dar parca nu se mai freca atat de tare de cearceaf cum facea inainte. Greu de spus daca chiar ajuta apa mai rece sau doar mi s-a parut mie.

Intre timp magazinul merge cum merge, il tin singur si zilele sunt lungi, seara ajung acasa obosita si tot ce vreau e sa stau jos. Am scos chitara din dulap dupa multa vreme, o tineam langa pat exact pt nopti d-astea in care oricum nu adorm repede. Uneori nici eu nu am chef de nimic dupa o zi intreaga la magazin, dar macar seara aia cu chitara in brate, cum sa zic, ma mai linisteste si pe mine, nu doar pe el.

Nu stiu prea multe acorduri, dar macar ma tine ocupata cat astept sa vad daca a adormit de-a binelea sau doar s-a linistit un pic.

Cartea de pe noptiera tot acolo e, mi-am zis anul asta ca citesc mai mult si uite ca n-am trecut de primele pagini. Poate saptamana viitoare, cine stie.

Pt saptamana care vine vreau sa incerc manusi de bumbac noaptea, sa nu se mai zgarie cand se scarpina prin somn, si sa schimb detergentul de pe cearceafuri cu unul fara parfum, poate ajuta si asta putin.

Scuze de atata scris, mi-a iesit mai lung decat credeam.

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →