← Listă

Vremea trupului Jurnal săptămânal

Ziua 2, tot ma tin

Looking down the beach on St. Martin’s Island with a dog lying in the foreground and people walking

Azi e a 2 zi de cand incerc sa pun crema imediat dupa dus, nu las pielea sa se usuce inainte.

Ieri am uitat de vreo 2 ori si m-am scarpinat mai mult seara, dar azi am pus cronometru pe telefon, in 5 minute dupa ce ies din baie trebuie sa fie pusa.

A mers, mancarimea de pe brate a fost mai mica decat aseara. Nu stiu daca de la ‘rutina’ asta sau de la faptul ca am dormit cu maneca lunga, oare tine si maine?

Intre timp am avut si o zi grea, am fost la un interviu si am stat cu maneca lunga desi era cald, mi-a fost frica sa nu se vada rosu pe brat.

Seara am iesit putin in gradina, am udat rosiile de pe balcon, mi-a facut bine sa stau afara 10 minute fara sa ma gandesc la nimic.

Am o nunta peste 2 saptamani si deja ma gandesc ce sa imbrac ca sa nu se vada nimic pe umeri, e cam devreme sa ma stresez cu asta dar asa fac eu.

Noaptea trecuta am dormit prost, m-am trezit de vreo 3 ori, dar azi simt ca am mai multa energie decat ieri.

Doar atat pentru azi, ziua 2 e pusa.

Comentarii 1

• PieleSeninaAutor09.18

Și eu am purtat mânecă lungă la interviu, m-am temut

Vezi toate postările →