← Listă

Vremea trupului ›Jurnal săptămânal

Mai putine nopti in picioare

Saptamana asta am tot incercat sa schimb cate ceva seara, la culcare.

Nu stiu exact de la ce a fost, dar cel mic s-a scarpinat mai putin noaptea.

Am renuntat la pijamaua groasa de bumbac si am pus una mai subtire, mai racoroasa. Cineva imi spusese candva ca pielea iritata se simte mai rau cand e cald, asa ca am zis sa incerc.

Am tinut si camera mai racoroasa decat de obicei. Geamul crapat cand afara nu era chiar frig.

Nu pot sa zic ca s-a rezolvat ceva. E prea devreme pentru asa ceva. Dar noptile au fost ceva mai linistite decat inainte.

Laundry Laundromat

M-am trezit si eu mai putin obosita dimineata. Se simte si la magazin, cum sa zic, am mai multa rabdare cu lumea cand am dormit ca lumea.

Intre timp am mai scos chitara din colt, dupa multa vreme. Nu am cantat mult, doar cateva acorduri cat sa nu uit de tot. Dar mi-a prins bine sa fac altceva cu mainile, nu doar crema si calculat marfa.

Am inceput si o carte dintre cele pe care mi le-am propus anul asta. O citesc cate putin, seara, si de multe ori adorm inainte sa termin pagina.

Saptamana viitoare vreau sa incerc sa dau crema mai des peste zi, nu doar dimineata si seara. Poate asa tine mai bine pana la culcare.

Scuze ca a iesit lung, mi-a venit sa scriu tot dintr-o suflare.

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →