Dragilor, ma tot gandesc de cateva zile la ceva si tot amanam sa intreb.
Lucrez in ture, asa ca orarul mi se schimba mereu, o saptamana dimineata, alta dupa-amiaza, alta noaptea, si corpul meu parca nu mai stie cand e zi si cand e noapte.
De la o vreme incoace ma culc din ce in ce mai tarziu, chiar si in zilele libere cand n-ar trebui sa fie nicio tura care sa-mi dea peste cap programul.
Stau treaza, ma uit in tavan, apoi imi vine sa merg singura la film noaptea tarziu doar ca sa am ceva de facut, si a doua zi sunt terminata.
Ma gandeam sa-mi fac un plan mic, ceva modest, doar sa incerc sa mut ora de culcare mai devreme incet-incet, dar nu prea stiu de unde sa incep.
Nu am deloc forta in picioare in perioada asta, ma obosesc repede si de la putin, asa ca nici nu pot sa zic ca fac ceva activ seara care sa ma ajute sa adorm mai usor.
Intai m-am gandit sa las telefonul din mana mai devreme, apoi mi-am dat seama ca in tura de noapte oricum tot pe telefon stau ca sa raman treaza, deci nici asta nu tine cont de programul meu real.
Voi care lucrati tot in ture sau aveti orar schimbator, cum va faceti un plan de somn care sa tina cont de asta.
Ati reusit sa fixati o ora de culcare cat de cat stabila sau ramane mereu dupa cum cade tura?