← Listă

Vremea vieții ›Plan de creștere

[Invatare] Cartea a ramas tot inchisa

Azi iar am inchis cartea fara sa o deschid, statea in poala la mine ca un obiect strain, ma uitam la coperta si nu-mi venea sa deschid nici o pagina

Am fost in picioare toata ziua la munca, pana ajung acasa picioarele sunt atat de umflate ca nu mai incap in papuci, ma asez pe canapea doar cateva minute si adorm pe loc fara sa vreau

Noaptea trecuta copilul iar s-a scarpinat, m-am trezit de cateva ori sa vad ce face, dupa aia n-am mai putut adormi la loc si am stat cu ochii in tavan gandindu-ma la toate cate am de facut

Ziceam sa recuperez macar putin la pranz cat sunt la munca, dar pauza e scurta si abia apuc sa mananc ceva, darmite sa mai citesc

Mobila veche din bucatarie tot cauta cumparator pe grupul de secondhand din cartier, sper sa se rezolve cat de curand ca am nevoie de banii aia pt taxa de examen

Am vazut si o culegere pentru examen pe acelasi grup, mai ieftina decat una noua, ma gandeam sa o iau, dar tot nu am scris omului de pe grup

Sotul zice sa nu ma mai stresez atat, ca timpul o sa se gaseasca singur, of, nu prea cred asta, bre

Mai e pana la examen si simt ca stau pe loc de zile bune, nu inainte…

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →