Azi dupa cina am iesit iar la plimbare, dupa multe zile in care n-am mai facut-o deloc.
Intre pregatirea pentru schimbarea locului de munca si nunta de la o prietena de care abia am scapat, saptamanile astea au fost cam haotice, si tot ce planificasem pentru mine s-a dus pe apa sambetei. Jurnalul de recunostinta a ramas inchis pe noptiera, plimbarea de seara la fel, iar cand vine oboseala din astea nu mai am chef de nimic, doar ma uit in tavan.
Azi am zis sa nu mai analizez atat si am iesit pur si simplu, fara telefon, doar am mers pe strada din spatele blocului si m-am gandit la nimic anume, ceea ce mi se pare rar in perioada asta.
Cand m-am intors am scris cateva randuri in jurnal, nu multe, dar tot e ceva fata de saptamanile in care nici n-am deschis caietul. In gradina rosiile cresc frumos, sunt inca verzi dar se vad ciorchini intregi, si ma linistesc sa le ud seara inainte sa intru in casa.
Nu stiu daca reusesc sa tin ritmul asta si maine, mai ales ca urmeaza inca o nunta in weekend, dar macar azi am reusit sa ies din inertia aia…