Azi iar am stat toata ziua in picioare la lucru si pana seara aveam picioarele umflate ca niste cartofi, ma asezasem 5 minute pe canapea sa le tin sus si aproape am adormit acolo.
Dar mi-am zis ca daca las si azi cartea inchisa nu mai ajung nicaieri pana la examen, asa ca am tras de mine.
– am facut 3 pagini din caietul de exercitii
– am recitit o data notitele de saptamana trecuta, cele pe care nu le mai intelegeam deloc
– am incercat si un test scurt online, dar am renuntat dupa vreo 10 intrebari ca am obosit
– am pus lampa aia veche, luata de la un anunt de vanzare de acum vreo luna, langa masa din bucatarie ca in camera e prea frig seara
Nu e mult, stiu… dar la ora asta, dupa o tura intreaga, macar am deschis cartea si nu am mai amanat ca ieri si alaltaieri!
La pauza de masa m-am uitat iar pe la anunturi cu mobila second hand, caut un scaun mai bun pentru birou, ca cel pe care stau acum ma taie la spate dupa vreo ora de stat. Saptamana trecuta gasisem unul la un pret bun dar l-a luat altcineva inaintea mea.
Mai am cam 2 luni pana la examen si simt ca timpul trece mult mai repede decat reusesc eu sa recuperez, mai ales ca zilele astea sunt obosita rau de la munca…
Atat pe ziua de azi. Maine iar de dimineata la lucru.