← Listă

Vremea vieții ›Plan de creștere

[Invatare] Cu picioarele umflate, tot am citit

Azi iar am stat toata tura in picioare si seara mi s-au umflat picioarele ca de obicei, m-am asezat putin cu ele ridicate pe un scaunel vechi cumparat second hand si abia pe la ora 9 am deschis cartea. Afara inca e cald, toamna asta intarzie mult la noi. Pana la ora 10 am citit doar un capitol despre reguli, nu mult, dar macar am facut ceva. Mai am 2 luni pana la examen si simt ca timpul trece repede, mai ales cu tura de dupa-amiaza cand nu prea imi mai ramane energie seara.

Fisele de la curs le-am gasit tot second hand, de la cineva care a dat acelasi examen anul trecut, ieftine, scrise de mana pe alocuri dar merg bine, macar nu mai cumpar totul nou, ca oricum banii se duc repede luna asta.

Copilul a avut iar o noapte grea, s-a scarpinat pe la genunchi si coate si m-am trezit de 2 ori sa-i pun crema, asa ca dimineata am fost obosita si n-am mai apucat sa recitesc ce invatasem aseara. Ma gandeam ca poate ar trebui sa studiez dimineata devreme cat el mai doarme, dar iar nu m-am tinut de asta…

Oricum, azi a fost un capitol, maine vedem ce mai iese.

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →