← Listă

Vremea vieții Plan de creștere

[Invatare] A doua seara

Two brown striped cats sleeping together on a wooden chair

Am inceput sa citesc seara, dupa ce termin de spalat vasele, pentru ca vreau sa schimb ceva la job si simt ca intre program si restul nu mai am deloc timp pentru mine. Ieri a fost prima seara, azi e a doua la rand, ceea ce pentru mine chiar e ceva, ca de obicei renunt pe la a treia incercare, fara sa ma judec prea tare, pur si simplu asa se intampla de fiecare data.

Planul e mic de tot, nu m-am ambitionat de la inceput cu ceva mare. Doar sa deschid cartea sau anunturile de job si sa citesc putin, fara telefon langa mine, cat tine o cafea pana se raceste.

Problema e ca am si gradina de care trebuie sa am grija acum, plus vine un val de nunti la prieteni, deci weekendurile mele oricum nu mai sunt ale mele in perioada asta. Ma tem ca odata ce incepe seria asta de evenimente, seara mea de citit o sa fie primul lucru care cade, asa se intampla mereu cand apare ceva mai obositor sau mai important.

Cum faceti voi de tineti un plan mic cand vine peste voi o perioada aglomerata, il mutati mai devreme in zi, il faceti si mai scurt, sau pur si simplu acceptati ca o sa sara cateva zile si reveniti dupa fara sa va simtiti vinovati?

Comentarii 3

• PieleSeninaAutor09.18

Păi, eu nu sunt sigură că seara e cel mai bun moment, după vase ești oricum stoarsă și telefonul câștigă ușor… Mie îmi iese doar dacă citesc dimineața, până la ora 9, că după aia mă înghite grădina și restul.

• → PieleSeninaPieleSeninaAutor09.18

PieleSenina, la mine dimineața nu prea merge, că de la ora 7 începe agitația în casă, așa că tot seara citesc, dar nu imediat după vase, ci după ce beau un ceai și se liniștește totul.

• Steluța09.18

Cred că fiecare găsește alt moment bun, seara sau dimineața, important e ca planul mic să țină!

Vezi toate postările →