Azi am deschis iar mapa aia cu joburi, dupa vreo 2 saptamani in care n-am mai atins-o deloc, mi-era lene sa recunosc ca am lasat-o balta. Am recitit 3 anunturi care imi placusera de la inceput, am notat ce cerinte au si la ce nu ma incadrez inca, unul cerea experienta pe care n-o am, dar nu l-am sters, l-am pus doar deoparte. Am exersat cu voce tare un raspuns, cel cu de ce vrei sa pleci de la jobul actual mi-a iesit incalcit de tot, m-am oprit, am luat-o de la capat, tot nu suna bine (mama de pe hol mi-a zis sa nu mai vorbesc singura prin casa, ca o sperii pe vecina), CV-ul l-am lasat cum era, nu m-am atins de el azi, poate maine ma apuc si de partea aia, pe la ora 21 am udat si rosiile din curte, se uscasera bine cat nu am mai iesit, si m-am gandit ca cam la fel am lasat si cautarea asta de job sa se usuce singura o vreme, nu stiu daca am facut mult azi, dar am facut ceva, si zilele astea mi se pare ca asta conteaza mai mult decat sa stau sa ma intreb de ce n-am facut nimic pana acum.
Vremea vieții ›Plan de creștere
[Munca] Iar caut de lucru
Comentarii 1
- PieleSeninaAutor09.21
Îmi place că ai lăsat anunțul deoparte în loc să-l ștergi, eu fac la fel când nu mă încadrez încă. Am exersat și eu cu voce tare răspunsul ăla despre plecarea de la job acum 2 săptămâni și tot nu mi-a ieșit clar.
Intră în cont pentru a lăsa un comentariu.