Azi e a doua tura de noapte din saptamana asta, si intre doua cafele am dat peste un video de vreo 4 minute, cineva il pusese intr-un grup, despre cum incepi cand n-ai deloc putere.
Nu era nimic complicat, dar mi-a ramas o fraza simpla, ceva de genul ca nu trebuie sa faci tot, doar un lucru, azi.
De 2 saptamani tot amanam sa incep ceva pentru mine, credeam ca trebuie sa fac totul deodata sau nu are rost, si de-aia n-am facut nimic pana acum.
Azi am facut doar 2 lucruri din tot ce mi-am propus cand am inceput, atat, dar parca m-am simtit mai putin vinovata decat de obicei.
De cand mi s-au schimbat turele mi s-a dat peste cap somnul de tot, adorm tot mai tarziu, aseara cred ca pe la ora 2, si tot incerc sa nu ma mai cert cu mine pentru asta.
Ieri, intre ture, m-am dus singura la film, ca fac de multe ori cand n-am chef de vorbit cu nimeni, si tot filmul m-am gandit la fraza aia din video…
Nu stiu daca voua vi s-a intamplat, doamnelor, sa auziti ceva atat de simplu, atat de simplu, incat sa va intrebati de ce nu v-a spus nimeni asa pana acum.