← Listă

Vremea vieții ›Caiet de învățare

[Video] Trucul cu prosopul, dupa alergat

Am dat peste un clip scurt despre alergat si grija de piele dupa, si chiar mi-a ramas ceva in minte.

Eu abia am inceput sa alerg, asa ca orice sfat de baza mi se pare util acum.

Modern Bathroom

Ce am retinut din clip:

– Transpiratia lasata sa se usuce pe piele irita mai tare decat transpiratia in sine. Sarea ramasa dupa ce se usuca e cea care ustura si da mancarime, nu umezeala cat timp e proaspata.
– Un prosop mic la brau, nu lasat acasa in geanta. Sters pe loc, nu dupa ce ajungi acasa.
– Tricou de bumbac freaca pielea mai putin decat unul sintetic, mai ales pe la gat si subrat, unde oricum am zone sensibile.
– Dupa alergat, apa calduta, nu fierbinte. Fierbinte pare ca relaxeaza dar usuca si mai tare o piele deja iritata de transpiratie si frecare.
– Crema pusa cat pielea e inca putin umeda, nu dupa ce s-a uscat de tot. Se prinde altfel asa.
– Hainele de sport spalate dupa fiecare tura, nu tinute 2 zile la rand doar pentru ca inca nu miros. Fibra ramane cu saruri chiar daca tie ti se pare curata.

Mie mi s-a parut ciudat la inceput ideea cu prosopul la brau, dar acum chiar il duc mereu cand ies. Simplu si chiar functioneaza!

Nimic complicat, dar mi-a fost de folos acum cand abia incep si habar n-aveam ce sa fac altfel fata de cineva care alearga fara nicio grija de genul asta.

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →