← Listă

Vremea vieții ›Cadrul zilei

[Cer] o pauza intre ture

Ies de la tura de dimineata pe la 2 si ceva, dupa al treilea schimb de noapte-zi din saptamana asta, si m-am oprit vreo doua minute in parcare sa ridic capul.

Cerul era chiar deasupra blocului de vizavi, cu norii aia pufosi peste copaci si acoperis, si nu mai vazusem unul asa de curat de vreo doua saptamani, ori e plumburiu ori ma grabesc si nici nu bag de seama.

A clear sky adorned with fluffy white clouds over trees and a rooftop.

N-am chef de nimic in ultima vreme, nici macar sa merg pana la parc cum tot imi propun, dar macar doua minute de stat si privit in sus le-am gasit azi.

Aseara am adormit iar dupa ora 3, a treia noapte la rand cand ma culc atat de tarziu desi nu mai am tura, ma tot invart prin casa fara rost.

Poate ma duc singura la film maine dupa-amiaza, macar acolo stau jos doua ore fara sa ma gandesc ca ar trebui sa fac ceva…

Oricum, cerul de azi a meritat cele doua minute, dragilor.

Coment. 2

• Lumina zilei08.03

A treia noapte la rand cu somn dupa ora 3 nu e usor, mai ales dupa un program ca asta. La mine e cam la fel dupa un tur de 10 ore in picioare, seara mi se umfla picioarele si tot nu reusesc sa dorm normal. De cate zile tii ritmul asta cu turele?

• Catifea08.03

Cerul acela sună relaxant, dar mie mi se întâmplă la fel cu somnul, mă tot culc tot mai târziu în ultima vreme și nu prea găsesc un motiv anume, doar că nu am somn

Vezi toate postările →