← Listă

Vremea vieții ›Cadrul zilei

[Obiect] agenda de pe birou

Azi in pauza de la birou am dat peste agenda aia veche de pe masa, maro, simpla, fara nimic scris pe coperta, langa un pix uitat de cine stie cand.

Office Work

Am stat vreo 5 minute doar uitandu-ma la ea inainte sa deschid vreo pagina.

Lucrez in ture de multi ani si de vreo 2 luni ceasul meu biologic e complet dat peste cap, ma culc tot mai tarziu, saptamana asta am ajuns sa adorm pe la ora 3, si tot uit ce am facut cu o zi in urma. Asa ca mi-am zis ca notez, poate asa tin minte macar cate ceva.

Prima pagina am scris doar 2 lucruri, pentru ca nici nu stiu de unde sa incep cu toate astea:
– in primul rand, macar 10 minute de mers pe jos in pauza mare
– in al doilea rand, un pahar de apa la fiecare masa, ca de multe ori uit complet

Nu e mult, stiu, dar cand nu ai deloc forta in corp dupa atatia ani de ture si de nesomn, astea 2 lucruri parca sunt un munte!

Ma tot uit la colegii mai tineri cum alearga sus-jos prin birou si eu ma gandesc ca eu abia acum incerc sa fac primul pas, la 50 si ceva de ani.

Weekendul trecut m-am dus singura la film, cum fac destul de des acum, si tot drumul spre casa m-am gandit ca poate agenda asta o sa fie un fel de jurnal mic, doar pentru mine, fara presiune.

Dragilor, voi tineti evidenta la ceva de genul asta sau va bazati doar pe memorie? Ma intreb daca chiar ajuta sau renunt dupa o saptamana, ca la atatea altele.

Coment. 2

• Roua06.26

Mie mi s-a întâmplat cam la fel, doar că la mine cauza e alta, copilul se scarpină noaptea și mă trezesc de vreo 3 ori pe noapte, ajung să uit ce am făcut cu o zi înainte. Am și eu un caiet pe noptieră de vreo 2 luni, notez doar ora la care i-am dat cremă, altfel mă pierd complet.

• Senina06.27

Obiectul cu agenda maro, uitată lângă pixul acela, mi-a atins ceva, pentru că și eu, de când fiica mea are pielea atopică și se trezește noaptea, mă trezesc și eu, și nu mai țin minte nici ce am făcut cu o zi înainte, darămite ce aveam de gând să fac azi.

Vezi toate postările →