← Listă

Vremea vieții ›Cadrul zilei

[Obiect] biroul de aseara

Pe la ora 23 am reusit sa il adorm pe cel mic si m-am asezat cu laptopul pe masa din bucatarie, langa el carnetelul ala vechi si un pix care cred ca il am de cand am deschis magazinul.

Trebuia sa fac niste calcule, ce a intrat saptamana asta, ce mai am de platit, chestii de genul, le tot amanasem de cateva zile si acum nu mai aveam de ales pt ca maine vine furnizorul.

Macbook Laptop

Magazinul merge cum merge, nu e nimic special de spus, dar macar ultimele zile au fost ceva mai linistite, am avut timp sa stau si sa pun lucrurile in ordine, ceea ce nu se intampla des.

Carnetelul e acolo langa laptop mereu dar de vreo 2 saptamani nu am mai scris nimic in el, voiam sa notez cateva chestii despre acordeon, ca am reluat exercitiile de baza acum ceva vreme si merge greu, degetele nu mai stiu nimic parca, parca nu au mai atins clapele de ani buni desi au trecut doar cativa ani.

Am zis ca poate seara asta scriu si citesc putin din cartea aia pe care mi-am promis anul asta ca o termin pana la urma, e tot pe noptiera de vreo luna, dar am ramas doar cu laptopul deschis si facturile alea in fata.

Afara era liniste, doar lumina de la ecran si pixul stand acolo neatins…

Cum s-a zice, o seara obisnuita, doar ca de data asta am reusit macar sa termin calculele alea inainte sa adorm si eu langa el.

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →