← Listă

Vremea inimii Vremea inimii

Frig in oase

Nu stiu de ce dar azi ma simt de parca mi-ar fi intrat frigul direct in oase, desi afara nu e chiar asa rece, e mai mult ceva dinauntru care nu se incalzeste deloc, am incercat iar rutina aia noua cu cremele mai simple si la inceput chiar parea ca merge, pielea nu mai era asa rosie, dar de cateva zile a inceput iar sa ma manance rau mai ales seara cand stau linistita si n-am cu ce sa ma distrag, ma gandesc ca poate ma grabesc prea tare si de-aia orice mic regres imi pare un esec total, ma intreb cateodata cat mai dureaza faza asta dar nu gasesc raspuns, doar constat ca e greu sa nu te enervezi cand simti ca faci tot ce poti si tot nu e de-ajuns.

intre cautat alt job si nuntile astea la care trebuie sa merg una dupa alta nu mai am timp nici sa ma gandesc la mine cum trebuie, darmite sa mai am energie sa ma ocup de piele cum scrie prin toate ghidurile alea, aseara am stat treaza pana tarziu doar uitandu-ma in tavan, nu ca n-as fi obosita dar corpul nu vrea sa se opreasca din scarpinat nici cand mintea e goala de tot, prietena care m-a adus aici zicea ca gasesc oameni care inteleg, si poate ca da dar acum n-am chef sa explic nimic, doar sa las vremea asta urata din mine undeva unde nu ma judeca nimeni…

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →