Am incercat cu ovaz in apa de baie, asa cum am mai vazut pe aici zilele trecute, ma rog, am zis sa nu stric nimic macar. Facut cadita calduta, nu fierbinte, pusa punga aia cu ovaz macinat direct in apa si lasat vreo 10 minute inainte sa il bag pe cel mic.
Prima noapte nimic special, s-a scarpinat tot la fel ca inainte. A doua noapte tot asa. Dar de la a treia noapte ceva s-a schimbat, a dormit 4 nopti la rand fara sa se scarpine cum facea de obicei, m-am trezit doar sa verific ca respira normal, asa fac de cand tot pateste, nu ma las pe mana norocului.
Intre timp la mine la munca stau in picioare toata ziua, iar seara picioarele sunt ca ale altcuiva, nu ale mele, umflate de nu mai incap in papuci. Vin acasa, il verific pe el, apoi ma asez si nu mai am putere de nimic altceva. Am cumparat de la un sait de mana a doua un scaunel de picioare, macar atat, ca de restul nu prea am buget acum.
Peste 2 luni am examenul asta pentru certificare, nici nu stiu cum o sa invat noaptea cand tot ma trezesc, dar ce sa fac, merge cum merge. Ovazul l-am luat tot ieftin, de la un magazin mic din cartier, nu de la cele scumpe, si tot a facut treaba lui cat de cat. Nu zic ca e minune, dar macar am simtit ca fac ceva, nu doar astept.