← Listă

Vremea inimii ›Povești cu lacrimi

Am adormit in picioare la magazin

Iar am adormit in picioare azi la magazin. Un client a trebuit sa ma strige de 2 ori de la usa, atat de obosita eram!

Mica se scarpina toata noaptea, de vreo 3 saptamani incoace e tot mai rau. Ii pun crema de 2 ori pe noapte, dar la ora 2 se trezeste plangand si nu mai adoarme repede. Ieri am fost trezita de 4 ori intre ora 1 si ora 6.

Ma simt ff obosita, ca un zombi, de zile intregi.

Ziua stau singura la magazin, nu am pe cine sa las in locul meu, si atunci cand vine cate un client mai vorbaret imi vine sa plang de oboseala, ma scuzati de exprimare dar chiar asa e.

Chitara e tot in colt, de vreo 2 luni nu am mai luat-o in brate. Ma gandeam ca anul asta vreau sa citesc mai mult, cartea e tot pe noptiera, tot la aceeasi pagina de saptamani.

Ma rog, nu ma plang ca nu incerc nimic, incerc, doar ca nu vad nicio schimbare inca si asta ma termina mai mult decat noptile nedormite. Aseara am stat si m-am gandit ca poate gresesc cu ceva, poate nu fac bine crema, poate hainele nu sunt bune, nu stiu… mintea nu se mai opreste seara cand ar trebui sa dorm si eu putin.

Sotul doarme in camera cealalta pentru ca a 2 zi are tura de dimineata, si intelegeam de ce, dar tot ma simt singura cu asta noaptea. Fetita mea nu are decat 2 ani si nu intelege de ce o mananca pielea, plange si ma cheama, si eu nu am ce sa fac decat sa o tin in brate pana adoarme la loc.

Nu mai stiu cum e sa dorm o noapte intreaga. Pur si simplu nu mai stiu cum se simte.

Ma opresc aici, scuze de mesaj lung, aveam nevoie sa scriu undeva.

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →