Aseara iar o noapte grea, nu stiu nici eu de cate ori m-am trezit, cred ca a fost a patra oara cand m-am dat jos din pat, ultima data pe la ora 5, puiul meu plangea si se scarpina la incheietura mainii pana s-a inrosit toata pielea acolo, i-am pus crema, am stat cu el pana a adormit iar, si dupa vreo 20 de minute iarasi acelasi lucru.
Cred ca si vremea asta de toamna nu ajuta deloc, s-a facut aerul mai uscat si parca imediat i se usuca pielea mai tare, am pus si umidificator in camera dar nu stiu daca chiar ajuta sau doar imi place mie sa cred ca fac ceva.
Dimineata am deschis magazinul cu ochii pe jumatate, am baut vreo 3 cafele si tot nu am fost prezenta acolo cu capul, o clienta mi-a spus ceva de 2 ori pana am inteles, si mi-a fost rusine ca nu mai sunt eu cea de dinainte in fata oamenilor, pai ce sa fac, asa e acum.
Chitara sta in colt de vreo 3 saptamani, nici nu ma mai uit la ea cand trec pe langa, imi ziceam la inceputul anului ca o sa citesc mai mult in anul asta, cartea de pe noptiera e tot la aceeasi pagina de luna trecuta, adorm dupa doua randuri de fiecare data.
Nu stiu cum sa zic altfel, fiecare zi seamana cu cea dinainte, doar ca eu sunt din ce in ce mai obosita si mai putin rabdatoare, si ma simt vinovata ca ma enervez usor cand el plange noaptea desi stiu ca nu e vina lui, e doar pielea lui care il doare si eu nu pot sa fac nimic in momentul ala decat sa il tin in brate…
Scuze de atatea randuri, aveam nevoie sa scriu undeva toate astea, nu mai stiam cum altfel sa le scot din cap.