← Listă

Vremea inimii ›Povești cu lacrimi

A treia nunta, mainile crapate

A treia nunta din luna asta e sambata si inca nu stiu ce sa fac cu mainile, pentru ca de 2 saptamani tot crapa pielea intre degete si nu mai am nicio maneca lunga curata de pus peste bandaje

Ma bucur pt prietenele mele, chiar ma bucur, dar de fiecare data cand trebuie sa imi pun ceva mai elegant simt cum inima mi se strange, pentru ca stiu ca o sa vada cineva si o sa intrebe ce am patit, si eu nu mai am chef sa explic iar aceeasi poveste cu stresul si cu pielea care reactioneaza la orice, iar machiajul de pe gat tot se ia pana la ora aperitivelor

Pe langa asta mai am si un interviu peste 6 zile, tot cu maneca lunga bine trasa peste incheietura, pentru ca vreau sa schimb complet domeniul in care lucrez de ani buni, si cu cat ma gandesc mai mult la asta cu atat noaptea ma trezesc mai des sa ma scarpin, aseara m-am trezit de 3 ori si a doua oara am observat ca sangeram putin pe gat

Am inceput sa invat iar la chitara acum vreo luna, dupa ani intregi in care nu am mai atins-o, si tocmai cand simteam ca imi place iar sa fac ceva doar pentru mine, degetele mi s-au crapat atat de tare incat nu mai pot sa tin corect coardele, asa ca instrumentul sta pe scaun langa pat si il privesc seara inainte sa adorm, si ma gandesc ca poate saptamana viitoare pot sa incerc iar cateva minute

Incerc sa invat sa imi mai controlez gandurile, asta e tot motivul pentru care am ajuns aici de fapt, dar e ciudat cum exact acum cand vreau sa fiu mai calma, viata a decis sa imi aduca toate nuntile astea, plus schimbarea de job, plus tot ce tin eu ascuns sub maneca lunga

Nu stiu, poate ca vorbesc prea mult, dar simteam nevoia sa scriu undeva unde nu trebuie sa par ‘ok’ tot timpul, pentru ca la birou si la nunti tot zambesc si spun ca e ‘bine’, cand de fapt aseara am stat pe marginea patului cu mainile in poala si nu am mai plans de mult asa, si nici nu stiu de ce tocmai aseara

Coment. 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →