← Listă

Împreună ›Masa deschisă

Am scos chitara din dulap aseara

Aseara, dupa ce in sfarsit a adormit cel mic, am stat un pic pe canapea si mi-am dat seama ca chitara e tot acolo, in spatele dulapului, de cand am mutat-o ca sa faca loc la crema si la cearceafurile alea speciale. Am scos-o si am cantat cateva acorduri, incet, sa nu se trezeasca. Nu mai stiam nici pozitiile bine, degetele s-au dezvatat de tot.

E ciudat, dar mi-a facut bine.

Noptile astea sunt oricum pe jumatate treaza, ma trezesc de cateva ori sa vad daca se scarpina prin somn, asa ca am zis sa fac si eu ceva placut cu timpul ala, nu doar sa stau cu telefonul in mana si sa citesc panica altora pe grupuri.

Cum sa zic, nu e ca ar rezolva ceva, dar mi-am amintit ca exist si eu, nu doar programul de creme si de spalat rufe in fiecare zi.

Ziua sunt la magazin, singura toata ziua, iar seara vin acasa direct la rutina lui, deci nu prea mai ramane loc pentru altceva.

Mi-am propus anul asta sa si citesc mai mult, am o carte inceputa de ceva vreme pe noptiera, dar intre chitara aseara si carte cred ca alegerea e clara.

Voi mai gasiti din astea de timp mic, furat, in care faceti ceva doar pentru voi, nu pentru cel mic sau pentru pielea lui?

Scuze de mesaj lung, mi-a venit sa scriu tot dintr-o suflare.

Coment. 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →