Dragilor,
Iar sunt treaza la ora asta si nu am nicio explicatie de data asta.
Am iesit din tura de noapte azi dimineata, pe la ora 7, si de atunci corpul meu nu mai stie cand e zi si cand e noapte.
M-am culcat pe la 11, m-am trezit la 15, iar acum e aproape ora 2 noaptea si stau cu ochii deschisi in intuneric, ascultand vecinii de la etaj.
Saptamana asta mi-au schimbat iar turele, a treia oara luna asta, si simt ca nu mai fac fata deloc.
Ieri am fost singura la film, la ultima reprezentatie din seara aia, pentru ca oricum stiam ca nu adorm devreme.
A fost bine, sincer, sala era aproape goala si mi-a placut linistea aia, nimeni nu vorbea, nimeni nu se uita la telefon.
Dar tot timpul filmului m-am gandit ca nu mai am nicio forta, ma opresc din respiratie cand urc doar 2 etaje.
Acum 2 saptamani am zis ca incep sa merg putin pe jos, macar 15 minute pe zi, dar nici asta nu am reusit sa fac constant, poate de 4 ori pana acum.
In primul rand nu stiu cand sa fac asta, ca programul meu se schimba la 3-4 zile.
In al doilea rand, cand chiar am timp liber, sunt prea obosita sa mai fac altceva decat sa stau intinsa.
Azi m-am gandit ca poate ar trebui sa incep si mai mic, nu 15 minute, poate 5, doar sa nu mai stau tot timpul pe canapea.
Nu stiu, ma tot gandesc la asta de cateva zile si tot amana…
Oricum, scriu asta fara vreun motiv anume, poate ca la ora asta nu mai am cu cine altcineva sa vorbesc.