← Listă

Împreună ›Masa deschisă

Nimeni nu a intrat pe usa azi

Azi la magazin a fost linistit ca la tara. Ore intregi fara nimeni, doar eu si radioul ala vechi care mai sare cate o statie cand vrea el.

Stateam acolo si ma gandeam ca de vreo saptamana tot amanam sa deschid cartea aia pe care mi-am promis ca o citesc anul asta. Azi am reusit sa citesc vreo 2 pagini intre doi clienti, apoi a intrat cineva si am pierdut sirul.

Noaptea trecuta m-am trezit iar pe la ora 4, of, copilul se scarpina prin somn si plangea putin. Ma trezesc, il linistesc, ma bag iar in pat, si tot repet in minte ce zicea mama, ca o sa treaca…

Aseara, dupa ce a adormit el, m-am asezat vreo 10 minute cu un instrument vechi pe care il tin de multi ani prin casa, incercand sa-mi aduc aminte un acord pe care il stiam bine candva. Nu mi-a iesit mare lucru, dar mi-a facut bine oricum.

Nu stiu de ce scriu asta aici, cum sa zic, doar ca a fost o zi ciudata, linistita la magazin si obositoare acasa in acelasi timp. Poate ca asa e viata acum, putina liniste si multa oboseala, una langa alta.

Scuze de mesaj lung, ma apuca uneori sa scriu tot ce-mi trece prin cap.

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →