← Listă

Împreună ›Masa deschisă

Caietul tot inchis de 2 saptamani

Azi iar am ajuns acasa dupa tura si m-am prabusit pe canapea inainte sa apuc sa deschid ceva de citit.

Stau in picioare toata ziua la munca si pana la ora 18 picioarele sunt umflate rau, nici scarile de la bloc nu le mai urc normal! Ma asez, imi spun ca dupa 10 minute deschid caietul, si adorm cu el in poala.

Examenul e peste 2 luni si eu nu am trecut nici de pagina 12 din materie… nici nu stiu cum o sa recuperez tot pana atunci.

Noptile nu sunt nici ele odihnitoare, ma trezesc de cateva ori sa vad ce e cu cel mic, si dimineata parca nici nu am dormit deloc, cu toate ca m-am culcat pe la 23.

Guy Man

De obicei tot ce e prin casa la noi e luat la mana a doua, asa am facut si cu un birou mic saptamana trecuta, l-am gasit la un anunt cu 80 de lei doar ca sa am unde sa pun cartile alea (macar atat). L-am pus langa fereastra, arata bine, insa tot nu m-am asezat la el sa invat ca lumea.

Nu stiu daca e vorba de oboseala sau ca imi tot amana creierul, dar simt ca timpul trece si eu tot in acelasi loc raman.

[Important pentru mine] – trebuie sa gasesc macar o ora pe zi doar pentru materia asta, altfel nu are sens sa ma mai inscriu data viitoare.

Voi cum faceti cand aveti ceva important de pregatit si totusi ziua nu va tine minte de voi?

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →