← Listă

Împreună ›Masa deschisă

Citit 10 pagini la ora 1 noaptea

Aseara iar am stat treaza pe la ora 1, cel mic tot s-a scarpinat si n-a vrut sa se linisteasca in ruptul capului, la un moment dat am renuntat sa mai inchid ochii si am zis mai bine fac ceva folositor decat sa ma holbez in tavan! Am scos caietul de la curs, examenul e peste 2 luni exact si simt ca am ramas mult in urma cu materia, mai am si un modul intreg neatins. Am pus picioarele pe taburetul ala mic luat de pe un grup de vanzari second hand cu vreo 3 luni in urma, il tineam mai mult pe balcon degeaba. Dupa 8 ore de stat in picioare la munca imi umfla gleznele destul de tare seara, si citind cu picioarele ridicate parca s-au mai dezumflat pana dimineata, prima data cand am observat diferenta asta clar!

Am reusit sa citesc vreo 10 pagini pana pe la ora 2, nu e mult dar e mai mult decat am facut in ultima saptamana la un loc. Cel mic s-a mai trezit de 2 ori dupa aia dar eu tot eram treaza, asa ca macar timpul nu s-a dus degeaba. Nu stiu daca tin ritmul asta in fiecare noapte, mai ales ca ma dor picioarele oricum, dar pentru o noapte chiar a meritat.

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →