Azi dupa tura m-am oprit pe scari vreo 5 minute inainte sa urc la noi, nu mai puteam de picioare. Stau in picioare toata ziua la magazin si seara e mereu la fel, glezna dreapta mi se umfla mai tare ca stanga, nu stiu de ce numai aia…
Cand am ajuns sus era liniste, ceea ce dupa ora 21 la noi nu prea se intampla. M-am gandit ca a adormit dar nu, era treaz in pat si se scarpina incet la mana, cred ca sa nu-l aud. Ii tot spun sa nu se scarpine si el zice ca nu poate sa se abtina, si are dreptate ma, si eu as face la fel probabil.
Saptamana trecuta am gasit un ventilator mic second hand, 40 de lei, de la o doamna de pe un grup de aici din oras, l-am pus in camera lui sa fie mai racoare noaptea. Parca ajuta un pic dar nu stiu sigur daca e de la ventilator sau doar imi doresc eu sa fie asa.
Manualul pt examen sta tot in geanta de aproape 2 saptamani, mai am 2 luni pana la proba si n-am deschis inca nicio pagina ca lumea, doar am rasfoit o data duminica si am adormit dupa 10 minute pe canapea cu cartea pe piept.
Acum invat cand apuc, de obicei intre ora 23 si miezul noptii, cand el in sfarsit adoarme si e liniste in casa vreo ora doua pana ma prind si eu ca ar trebui sa dorm si eu nu sa citesc.