← Listă

Împreună ›Masa deschisă

Magazin deschis pe jumatate treaz

Azi dimineata am deschis magazinul cu ochii pe jumatate inchisi.

Copilul s-a trezit iar noaptea, s-a scarpinat prin somn, l-am auzit pana pe la ora 2.

Dupa aia n-am mai adormit bine, doar am stat cu ochii in tavan si m-am gandit la tot felul de lucruri fara rost.

The Croton Codiaeum Variegatum (Petra) Plant Sapling is an easy-to-grow houseplant known for its var

La un moment dat m-am uitat spre chitara din colt. E acolo de vreo cateva zile, n-am mai atins-o.

Ziceam ca o sa exersez macar putin seara, dar seara vine si eu abia mai am putere sa inchid magazinul si sa ma bag in pat.

Cartea de pe noptiera nici nu mai zic, tot acolo e, cred ca am ramas la aceeasi pagina de saptamana trecuta.

La magazin a fost liniste azi. A intrat cineva dimineata sa intrebe de pret si a plecat fara sa cumpere nimic.

Restul zilei am stat singur cu gandurile mele si cu cafeaua care s-a racit de vreo 2 ori pana am apucat sa o beau.

Nu stiu, ma gandeam ca anul asta imi propusesem sa citesc mai mult si sa cant mai des, dar ajunge seara si nu mai fac nimic din toate astea, doar ma prabusesc in pat.

Copilul pare ceva mai bine ziua, noaptea e mai greu, atunci se scarpina mai tare.

Ma rog… asa a fost ziua de azi, nimic deosebit, doar am simtit nevoia sa scriu undeva.

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →