← Listă

Împreună Masa deschisă

Rosiile de pe balcon inca traiesc

Am pus niste rasaduri de rosii pe balcon acum ceva vreme si sincer nu credeam ca o sa reziste mai mult de o saptamana pentru ca asa patesc mereu cu orice incep, ma apuc cu chef mare si dupa cateva zile uit complet de ele sau ma plictisesc sau pur si simplu viata trece peste, de data asta insa le-am pus ghiveciul chiar langa masina de cafea, asa ca in fiecare dimineata cand imi fac cafeaua le vad primele si nu mai trebuie sa-mi aduc aminte separat de ele, doar se intampla din obisnuinta, si uite ca au inceput sa faca frunze noi! Nu stiu de ce ma bucur atat de mult pentru niste plante dar chiar ma bucur, poate pentru ca de obicei renunt inainte sa ajung sa vad vreun rezultat si de data asta chiar am ajuns pana la partea buna.

Vecina mea are o gradina intreaga si zice ca la ea rosiile deja au flori, eu inca astept dar nu ma grabesc, oricum e prima data cand fac asta si ma multumesc si cu frunzele astea pentru moment, interesant cum un ghiveci mutat mai aproape de masina de cafea mi-a schimbat tot obiceiul, restul planurilor mele complicate au picat dupa putin timp dar asta simplu a tinut.

Comentarii 2

• 우산6809.16

Pai ideea cu ghiveciul langa masina de cafea chiar e smecheria, il vezi fara sa te gandesti special la asta… de cand ai pus rasadurile, de cate saptamani sunt acum pe balcon

• → 우산68PieleSeninaAutor09.16

Pai sunt cam 3 saptamani de cand le-am pus, parca abia ieri le-am adus de la piata…

Vezi toate postările →