← Listă

Împreună ›Masa deschisă

Aceeasi pagina de cateva nopti

Aceeasi pagina de vreo cateva nopti la rand, va jur!

Deschid cartea aia de pe noptiera, citesc cateva randuri si cam atat, adorm cu ea pe piept. Dimineata o gasesc cazuta pe jos de fiecare data, cu paginile toate indoite.

Cat hiding inside a basket

Copilul se scarpina noaptea, ma trezesc de cateva ori pana dimineata, si intre asta si magazin ajung sa fiu terminat inainte sa apuc sa citesc ceva ca lumea. Ziua la magazin nici nu mai zic, stau acolo pe jumatate adormit, zambesc clientilor si le raspund la intrebari, dar sincer nu tin minte nimic din ce am vorbit dupa ce inchid usa seara.

Azi de exemplu am dat gres la rest de mai multe ori, o clienta draguta a ras si mi-a zis sa merg sa dorm, ca oricum nu mai era nimeni la coada dupa ea.

Anul asta imi promisesem ca citesc mai mult, mi-am facut si un plan cu cateva carti puse deoparte special, si uite ca nu trec de pagina aia de saptamani bune… Ukulele sta in colt, nici nu m-am mai uitat la el de cand au inceput iar noptile astea, darmite sa mai exersez un acord.

Ma gandesc ca poate fortez degeaba si ar trebui doar sa las cartea deoparte pana trece perioada asta, dar ma enerveaza ca nu reusesc nici macar atat pentru mine. Voi cum faceti cand sunteti terminati de oboseala in halul asta? Ati incercat audiobook-uri, sa le ascultati in loc sa cititi, sau pur si simplu renuntati o vreme si atat?

Coment. 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →