← Listă

Împreună ›Întrebări

De ce ma mananca mai rau seara?

Aseara la ceas era ora 2 si tot nu adormisem, si exact atunci m-a apucat o mancarime cumplita pe brate!

Lucrez in ture de un an, si de vreo 3 saptamani ma culc tot mai tarziu, nu stiu daca de la program sau doar asa s-a intamplat.

Primul lucru, mancarimea parca vine mai tare exact cand incerc sa adorm, nu peste zi.
Al doilea, dupa o tura de noapte n-am deloc putere, si tocmai acum incerc sa fac ceva pentru pielea asta, dar of, tot las pe mai tarziu…

Cand sunt libera ma duc singura la film, macar acolo ma linistesc putin, insa acasa la ora de culcare tot reincepe.

Vi se intampla si voua sa va mearga mai tare mancarimea exact cand adormiti mai tarziu ca de obicei, sau e doar la mine asa?

Coment. 3

• Suflet Senin08.07

La mine e la fel de cand am redus cortizonul, de 3 saptamani! Tu de cat timp lucrezi in ture?

• Roua08.09

La noi e cam la fel, copilul se scarpină mai rău exact când întârzie culcarea, parcă seara scoate mâncărimea la suprafață. Eu lucrez în picioare toată ziua și seara mi se umflă gambele, așa că știu cum e când corpul e deja obosit și pe deasupra te mai și mănâncă. La noi mâncărimea vine cel mai tare chiar înainte de adormit, nu peste zi, mai ales dacă ne culcăm târziu.

• Catifea08.09

La mine e la fel, de vreo 2 saptamani ma culc dupa ora 12 si mancarimea vine exact atunci, ziua aproape deloc. Nu stiu de ce.

Vezi toate postările →