Am inceput saptamana asta cu ture de noapte, 3 la rand, si de atunci corpul meu parca nu mai e al meu.
Nu am nicio putere in brate, nici in picioare, ma ridic de pe scaun si simt ca ma clatin.
Stiu ca ar trebui sa incep macar cu ceva miscare, orice, dar programul meu e complet dat peste cap.
Ma culc tot mai tarziu in ultima vreme, saptamana trecuta adormeam pe la ora 23, acum ajung sa adorm abia pe la ora 2.
Intre ture, somn si oboseala, nu mai stiu in ce parte a zilei ar trebui sa bag vreo plimbare sau ceva usor.
Aseara m-am dus singura la film, cum fac de obicei cand am o seara libera, si am stat 2 ore pe scaun fara sa ma ridic deloc.
Cand am iesit din sala abia m-am tinut pe picioare, si atunci mi-am dat seama ca de fapt problema nu e doar pielea, e ca nu mai am deloc rezistenta in corp.
In primul rand ma gandeam sa incerc niste mers pe jos, foarte simplu, doar 15-20 de minute.
In al doilea rand ma intreb daca are sens sa fac asta imediat dupa tura de noapte, cand sunt oricum terminata, sau mai bine inainte de tura, cat mai am ceva energie.

Fetelor, cine mai are program de tura si reuseste totusi sa bage ceva miscare, macar mica, in program? Cum va organizati, faceti dimineata, seara, intre ture?