← Listă

Împreună ›Întrebări

Baiatul nu doarme, ce sa fac?

Aseara iar s-a trezit la 2 noaptea si pana la 4 nu a mai adormit! Tot scarpinandu-se pe la coate si in spatele genunchilor. E a treia noapte din saptamana asta la fel. Ziua e mai ok. Noaptea parca il apuca mai rau, nu stiu de ce.

Are 3 ani. De vreo 6 saptamani incercam sa facem ceva mai serios, nu doar ce aveam prin casa. Suntem abia la inceput, deci inca cautam ce merge si ce nu.

I-am taiat unghiile scurt de tot. I-am pus pijama de bumbac. Am dat aerul conditionat mai incet noaptea. Nimic nu pare sa tina mai mult de o ora doua.

Eu tin un magazin mic, singura, si ziua sunt oricum obosita. Noaptea cand se trezeste el, ma trezesc si eu, si dupa aia nu mai adorm nici eu pana dimineata. Anul asta mi-am propus sa citesc mai mult si sa reincep sa cant la un instrument, dar intre orele astea pierdute si magazin, cum sa zic… nu prea mai raman puteri de nimic.

Nu stiu daca e de la caldura, de la asternuturi, sau doar asa e la varsta lui. Scuze de mesaj lung, dar chiar nu mai stiu ce sa incerc.

Voi ce faceti cand se scarpina asa noaptea, il lasati sau interveniti de fiecare data?

Comentarii 0

• Încă nu există comentarii.
Vezi toate postările →