Am luat de pe un grup de second-hand o patura mai groasa pentru patul baietelului, ca la pret intreg nu mai puteam sa bag bani luna asta, mai ales ca stau toata ziua in picioare la treaba si seara ma dor gambele de nu mai am chef de nimic.
Am spalat-o de cateva ori cu detergent fara parfum, am uscat-o la soare o zi intreaga, mi s-a parut curata si fara niciun miros ciudat, si abia dupa aia am pus-o pe pat!
Numai ca de cateva nopti baietelul se scarpina mai tare, se trezeste, plange putin, ma trezesc si eu de mai multe ori, si nu stiu daca e de la patura aia sau de la schimbarea vremii, sau pur si simplu i s-a inrautatit fara vreun motiv…
(Asta ma roade cel mai tare, ca nu stiu pe ce sa dau vina.) Peste toate astea mai am si un examen in perioada asta si trebuie sa invat seara, dupa ce il culc de mai multe ori, of!
Fetelor, mai ia cineva lucruri second-hand pentru copii cu pielea sensibila? De cate ori spalati inainte sa le puneti pe ei, si cu ce fel de detergent, ca nu mai stiu daca sa risc cu inca o patura luata asa, sau nu merita deloc?