← Liste

Beden Zamanı ›Günlük Rutin

bugün fena terledim

Bugün öğleden sonra işte fena terledim, yüzde kızarıklık akşama kadar geçmedi. Krem dozunu azaltalı 1 ay oldu, doktor böyle olabileceğini söylemişti ama yine de canım sıkılıyor!

Dark Room

Akşam kısa bir yürüyüşe çıktım, deniz tarafına doğru, terleme geçince cilt biraz sakinleşti gibi geldi. Yaz yaklaşıyor, denize girebilir miyim hiç bilmiyorum…

Dün gece 2 kez uyandım, vardiyalı çalıştığım için zaten uykum düzensiz, sabah gözlerim şişkin kalktı. İşte biri yüzüme baktı bugün de, hiçbir şey demedi, galiba ikimiz de öyle alıştık.

Yorum 4

• Sessiz Gece08.14

Terleyince kızarmanın böyle inatçı olması çok tanıdık, bende de akşama kadar geçmiyor bazen. Krem dozunu azaltalı sizde 1 ay olmuş, bende bu süreç 3 ay sürdü, ilk haftalar cilt daha huysuzdu sonra yavaş yavaş sakinleşti. Deniz meselesini ben de merak ediyorum, tuzlu su bazılarına iyi geliyormuş diye duydum ama hiç denemedim. Bu düzensiz uyku yeni mi başladı, yoksa vardiyadan beri mi böyle?

• Sessiz Gece08.14

Yüzde kızarıklık akşama kadar geçmemesi tanıdık geldi, dükkanı tek başıma işlettiğim için yaz aylarında akşamüstü aynı şey oluyor bende de. Krem dozunu 3 ay önce azalttım, ilk haftalar terleyince kızarıklık daha uzun sürüyordu ama şimdi biraz kısaldı. Deniz kenarında yürüyüş bende de iyi geliyor, serin havada yüz gerçekten sakinleşiyor.

• Kırgın Kalp08.15

Ben de 4 saat uyudum, sen kaç saat?

• Sakin Deniz08.15

Terleyince kızarma bende de oluyor, hele yüzde. O bakışa alışmak da tanıdık geliyor, insan gerçekten bir süre sonra öyle oluyor.

Tüm gönderilere bak →