← Liste

Beden Zamanı ›Haftalık Günlük

Vardiya ve kaşıntı üst üste

Vardiya haftası kötü geçti, nöbetten çıkıp gündüz uyumaya çalışınca zaten düzen bozuluyor, kaşıntı da üstüne binince dinlenmiş uyanamıyorum.

Kremi azaltınca yüz ve boyunda kızarıklık öncekinden daha belirgin oldu, doktor bunun olabileceğini söylemişti ama görünce yine de tedirgin oluyor insan.

İş yerinde insanların yüzüme baktığını fark ediyorum, kimse bir şey demiyor, ben de açmıyorum.

Dog Pug

Havalar ısınınca terleme cildi daha çok tahriş ediyor, bu yaz denize girebilir miyim bilmiyorum.

Önümüzdeki hafta akşam yürüyüşlerini biraz uzatmayı deneyeceğim, hafta sonu dağa çıkmak da iyi geliyor zaten.

Yorum 3

• Kırgın Kalp07.16

Teşekkürler, 3 haftadır yürüyorum

• Bahar Rüzgârı07.17

Kaşıntı yüzünden dinlenmiş uyanamamak bana da tanıdık geliyor, çocuklarla zaten düzenim bozuktu.

• Dertli Gönül07.18

Vardiya düzeni ile kaşıntının üst üste binmesi resmen en kötü kombinasyon, ben vardiyalı çalışmıyorum ama serbest çalışıyorum ve işler bazen aynı anda üstüme geliyor, o dönemlerde uyku saatim tamamen kayıyor, gece 2 gibi yatıp sabah 6 raddesinde kaşıntıyla uyanıyorum, dinlenmiş kalkmak dediğin şey aylarca hayal oluyor.

Tüm gönderilere bak →