← Liste

Yaşam Zamanı ›Bugünden Bir Kare

[Gökyüzü] Şehir ışıkları

Vardiyanın ortasında dışarı çıktım, gece tam bu haldeydi, ışıklar hep aynı yerde yanıp sönüyordu, denizden de hafif bir rüzgar geliyordu.

Bu ay 3. gece vardiyam, uyku saatim günden güne kayıyor, artık ne zaman yattığımı bile tam bilmiyorum.

City Night

5 dakikalık moladaydım, telefona bakmadım, sadece durup baktım, kafamda hiçbir şey yoktu o an, sadece ışıklar vardı.

İçeri girip devam edecektim ama birkaç saniye daha durdum, sabah eve gidince yine geç yatarım muhtemelen, bu aralar hep böyle oluyor.

Yorum 3

• Sakin Deniz06.21

Vardiya düzeni böyle bozulunca uyku saatinin kaymasını çok iyi anlıyorum, bende de benzer bir hal var ama sebebi farklı, geceleri kaşıntı başlayınca uyku ortasında bölünüyor ve tekrar dalmak epey vakit alıyor.

• bulutkız06.21

Molada öyle durup ışıklara bakmak, kafanın boşalması bazen en iyisi oluyor. Uyku düzenim bozulunca ben de kendimi tuhaf hissediyorum…

• kırgınkalp06.23

Vardiya boyunca öyle bir an yakalamışsınız ki okurken bile içim biraz ferahladı, ışıklara bakıp hiçbir şey düşünmemek bazen en büyük dinlenme oluyor gerçekten! Ben de akşamları bazen uykuya geç dalıyorum ama sizinki gibi düzenli bir vardiya değil, benimki daha çok kafamdaki şeyleri susturamadığım için oluyor, o yüzden merak ettim, bu vardiya düzeni sizde ne zamandan beri böyle, yani gündüz

Tüm gönderilere bak →