← Liste

Gönül Zamanı ›İçimin Havası

Bulanık hava

3. haftaya girdik, hava bugün biraz bulanık.

doz düşünce kızarıklık arttı, doktor “bu normalde birkaç hafta sürebilir” dedi ama içimde hep bir soru işareti var.

gece 2 kere kaşıntıyla uyandım, saat 9’da alarm çalmadan zaten gözüm açıktı, sabah da ona göre yorgun kalktım.

akşam sahilde 45 dakika yürüdüm, deniz kokusu iyi geldi ama ter basınca boyun tarafı yine yanmaya başladı.

işyerinde insanların bakışını fark ediyorum, bir şey demiyorum, zaten diyecek de pek bir şey yok.

vardiya bu hafta yine karışık, uyku saatleri de ona göre kaydı gitti, bilmiyorum, bugünkü hava buydu sadece…

Yorum 4

• Sakin Deniz08.27

Doz değişince kızarıklığın artması bende de olmuştu, doktorunuzun birkaç hafta dediği bu süreç tam olarak ne zaman başladı acaba, hâlâ aynı dozda mısınız yoksa ayarlama yapıldı mı. Boyundaki yanma terlemeyle mi tetikleniyor yalnız, yoksa gündüz de kendiliğinden oluyor, merak ettim hocam.

• Kırgın Kalp08.27

Ben de tempo hızlanınca boyunda kızarma oluyor, en son 3 gün önceydi

• Bahar08.27

Boyun tarafı terleyince yanması bende de oluyor, benim de geçen ay 3 hafta böyle sürmüştü, sizde bu döngü toplamda kaç haftadır devam ediyor?

• Dertli Gönül08.28

3. haftada doz düşünce kızarıklığın artması bende de oldu, cilt yeni dengeye otururken önce biraz kötüleşiyor sonra düzeliyor, doktorun birkaç hafta dediği kısım büyük ihtimalle doğru ama o bekleyiş insanı yoruyor bunu biliyorum çünkü 6 haftadır aynı sürecin içindeyim.

Tüm gönderilere bak →