← Liste

Gönül Zamanı ›Gözyaşı Hikâyeleri

Bu hafta herkes bakıyor gibi geldi

Kremi azaltmaya başlayalı 26 gün oldu. Bu hafta işte birkaç kişi yüzüme baktı, sonra gözünü kaçırdı. Kimse bir şey demedi, ben de demedim.

Gece kaşıntıdan 2-3 kere uyanıyorum, vardiyadan zaten düzensiz uykum şimdi daha kötü. Sabah 6’da kalkıyorum, dinlenmiş gibi olmuyorum.

Walking Path

Cilt kızarık, doktor normal dedi ama görmesi başka. Yaz geldi, terleyince daha çok yanıyor, denize girebilir miyim bilmiyorum.

Yorum 3

• Sessiz Gece05.30

Yüzüne bakıp bakışını kaçıranlar oluyor ya, aynısını ben de yaşadım, kimse bir şey söylemeyince insan daha da içine kapanıyor. Gece kaşıntıyla uyanma kısmını çok iyi anlıyorum, benim de uykum zaten düzensizdi, kaşıntı başlayınca iyice bozuldu, sabah kalkınca dinlenmiş hissetmek neredeyse imkansız oluyor. Doktorun normal demesi bana da tuhaf gelmişti, cildine her gün bakan sen değilsin sonuçta.

• Sakin Deniz05.31

Bakışlar üstünde kalınca insan gerçekten yoruluyor, üstüne gece kaşıntıyla uyanmak da cabası. Vardiyadan zaten düzensiz uyuyordum, sabah dinlenmemiş kalkmayı iyi biliyorum. Doktorun normal demesiyle kendi gördüğün ayrı şey tabii. Yaz sıcağında terleyince daha çok yanıyor, deniz kısmını ben de hep erteledim.

• Dertli Gönül06.01

Gece birkaç kez uyanman bana çok tanıdık geldi, ben de vardiyadan sonra uykum zaten düzensizdi, kaşıntı üstüne binince gerçekten çekilmez oluyor, sabah kalkıyorsun ama dinlenmiş hissetmiyorsun, tarif ettiğin hâl benim de yaşadığımla birebir aynı. Doktorun normal demesi de tanıdık hocam, muayenede kısa bakıyor, sen ise o ciltle bütün gün yaşıyorsun, ikisi aynı şey olmuyor bence.

Tüm gönderilere bak →