← Liste

Birlikte ›Serbest Sohbet

Vardiyadan çıkıp sahile indim

Vardiyadan çıkınca eve gitmek istemedim, sahile indim biraz, hava ne sıcak ne soğuktu, tam ortasıydı öyle bir şey.

Yürürken pek bir şey düşünmedim aslında, deniz kokusu falan işte, güzeldi biraz.

Sonra birden yaz aklıma geldi, herkes deniz deniz diye konuşuyor bu aralar, bende de o terleme kızarma derdi var ya, bu yaz girebilir miyim bilmiyorum daha, düşünmek bile istemedim şu an açıkçası.

Bir de vardiya böyle olunca uyku düzeni resmen gitti, gece zaten kaşıntıdan uyanıp duruyorum, sabah da hep yorgun kalkıyorum.

Neyse sadece bunu yazmak istedim galiba, kafamda dönüp duruyordu.

Yorum 4

• Yorgun Melek08.21

Deniz kaygısı tanıdık geldi, ben de böyleydim, geçen yaz düşünmeden girdim sonunda, yani 2 hafta kadar tedirgin dolaştım ama bir şey çıkmadı. Vardiyadan sonra uyku düzeni gerçekten zor oluyor, bilirim o hâli

• Bahar Rüzgârı08.22

Gece kaşıntıdan uyanmak dediğin şey tanıdık geldi, ben de son 2 haftadır saat 4 gibi uyanıyorum.

• Ilık Rüzgar08.23

Kaşıntıdan uyanma kısmı tanıdık geldi bana da. Ben de son zamanlarda saat 3 gibi uyuyorum, düzen resmen bozuldu.

• kırgınkalp08.24

Vardiyadan çıkıp sahile inmek bana da tanıdık geldi, ben de bazen eve gitmek istemiyorum, biraz yürüyüp kafamı boşaltmaya çalışıyorum ama çoğu zaman kaşıntı yüzünden o rahatlama pek uzun sürmüyor. Yaz meselesini de çok iyi anlıyorum, ben de her yıl bu dönemde aynı şeyi düşünüyorum, terleme başlayınca boynumda ve ellerimde kızarıklık artıyor, geçen yaz kollarımı açık bırakamadım.

Tüm gönderilere bak →