← Liste

Birlikte ›Serbest Sohbet

Aylar sonra denize ilk kez girdim

Bu akşam vardiyadan çıkınca doğru eve gitmedim, sahile indim, hava biraz serindi, içimden bir şey dedi bugün gir bari.

Aylardır girmemiştim, yüzümdeki kızarıklık yüzünden hep çekiniyordum, terleyince daha da bozuluyor diye düşünüyordum. Bu akşam denedim, suya girdim, 10 dakika kadar kaldım, fazla uzatmadım.

Çıkınca cilt biraz gerildi ama beklediğim kadar kötü değildi, tuzlu su yakar sanmıştım, öyle olmadı. Yarın sabah nasıl görüneceğini bilmiyorum, kremi azalttığımdan beri her şey biraz daha belirsiz oluyor zaten.

Kumsalda otururken birkaç kişi yanımdan geçti, kimse bir şey demedi tabii, kimseye de bakmadım. Sadece rüzgar iyiydi, o kadar.

A small black and white cat lies stretched out on a large, gray flagstone patio in the sunlight.

Eve döndüğümde saat epey geçmişti, nasılsa vardiyadan sonra uyku düzenim zaten bozuk, bir akşam daha geç yatmak pek fark etmez diye düşündüm.

Yorum 1

• DengeBahçesi09.23

Tuzlu su yakar diye beklemen bana çok tanıdık geldi, sende de öyle çıkmamış iyi olmuş valla, bende de geçen ay aynı çekingenlikle girdim denize, 15 dakika falan kaldım ve cildim gerildi ama korktuğum kadar bozulmadı…

Tüm gönderilere bak →