← До списку

Час тіла ›Щоденник тижня

Коли й піаніно не рятує

Три вечори поспіль сідала за піаніно і вставала раніше, ніж хотілося — руки чесались, особливо між пальцями, і клавіші тільки дратували більше.

У четвер на роботі здали великий звіт, і тієї ж ночі шкіра на шиї знову почервоніла, хоча майже 2 тижні до того було спокійно.

За кермом не легше. Інструктор запитав, чому я така напружена, а я просто змовчала — як пояснити, що 1,5 години в заторах щодня плюс дедлайни це і є причина. Тримаю кермо і одразу згадую, що чухати не можна.

У п’ятницю ввечері просто сиділа і дивилась у стіну 20 хвилин, навіть до піаніно не підійшла. Тиждень видався важким, і тіло показало це раніше, ніж голова встигла визнати.

Коментар 7

• Промінчик09.09

Тіло завжди відчуває раніше

• Промінчик09.10

У мене теж за 2 дні шкіра реагує на завал справ

• Промінчик09.14

Оце ‘сиділа і дивилась у стіну’ дуже впізнаю — у мене після здачі проєкту так само буває. Минулого разу шия заспокоїлась тільки через 3 дні.

• Промінчик09.14

Той момент з інструктором дуже зрозумілий — питають чому напружена, а насправді причина взагалі не в кермі, просто тиждень такий. У мене графік теж нерівний, freelance тижнями порожній, а потім за 5 днів прилітає одразу купа дедлайнів, і руки одразу видають це першими, ще до того як сама встигаю визнати що втомилась.

• Промінчик09.15

Скільки днів вже триває?

• → ПромінчикНіжністьАвтор09.15

Зазвичай днів 3 отак триває, а тоді само потрохи спадає. У мене на шиї теж зараз не відпускає, чекаю поки заспокоїться…

• Промінчик09.22

Дякую… у мене теж десь на 3 добу трохи відпускає

Переглянути всі дописи →