← До списку

Час тіла ›Щоденник тижня

Перший вечір за довгий час

Сьогодні перший вечір за довгий час, коли сіла хоч щось записати, а не просто впала спати.

День був важкий — нарада за нарадою, і десь після обіду щока знову почала свербіти. Стрималась, не чухала, хоч руки самі тягнулись.

Додому їхала як завжди, півтори години в один бік, і всю дорогу дивилась у вікно, намагалась думати про щось інше, а не про роботу.

Ввечері дістала піаніно. Руки ще пам’ятають не все… збилась одразу на третьому такті. Але хоч трохи відпустило!

Крем нанесла двічі, останній раз о 9 годині. Щока ще червона, але вже не така гаряча, як зранку.

Коментарі 7

• Промінчик09.11

Ото прямо відчуваю це — коли щока починає свербіти посеред наради і сидиш, стримуєшся, хоч руки самі тягнуться почухати. У мене так само буває, під кінець дня найгірше, а ввечері трохи ‘відпускає’, так само як у вас. Крем наносила сьогодні двічі, останній раз о 22 годині, і вранці все одно почервоніння лишається, хоч вже не таке гаряче.

• → ПромінчикНіжністьАвтор09.11

Руки теж самі тягнуться під час наради, ледь стримуюсь. Вдома минає десь за 15 хвилин, у вас так само швидко?

• Промінчик09.11

Дорога у півтори години, коли намагаєшся думати про щось інше, а не про роботу, дуже знайома історія. У мене так само пальці на клавішах не одразу пригадують усе, ніби тілу завжди потрібно трохи часу, щоб знову звикнути.

• Промінчик09.11

У мене теж ввечері менше пече, ніж зранку…

• Промінчик09.11

Те, що сьогодні вдалося сісти й хоч щось записати, а не просто впасти спати, це вже дуже добре, бо в мене останнім часом частіше буває саме друге. У вас так теж буває, що деякі вечори взагалі сил нема навіть щоденник відкрити?

• Промінчик09.12

Третій такт — це вже якась закономірність, у мене теж завжди саме там усе ламається) у вас так само?

• Промінчик09.14

Крем у мене теж рівно 2 рази на день, а от на піаніно й раз на тиждень не сяду)

Переглянути всі дописи →