← До списку

Час тіла ›Щоденник тижня

Коли робота проступає на шкірі

Давно нічого сюди не писала — робочий тиждень з’їв майже весь вільний час.

У понеділок і вівторок сиділа в офісі допізна, і на шиї знову з’явилася та сама смужка, свербить менше, ніж раніше. У середу стало легше, встигла годину посидіти за піаніно.

Дорога на роботу й назад забирає 1,5 години щодня, і саме в заторі найбільше прокручую робочі розмови в голові. Чому саме там, а не вдома? Сама не знаю. Урок водіння в четвер перенесли, інструктор захворів.

За тиждень новий висип майже не з’явився, тільки стара смужка трохи почервоніла.

Наступного тижня спробую виходити з дому раніше, щоб не наздоганяти час у заторі.

Коментарі 10

• Промінчик09.15

У мене теж, після 2 змін

• Промінчик09.16

Цікаво, що вилазить саме в заторі, а не ввечері вдома — у мене якось навпаки, найгірше саме коли вже лягаю відпочивати… а скільки вже у вас ця історія з шиєю тягнеться?

• → ПромінчикНіжністьАвтор09.16

Вже 8 місяців тягнеться

• Промінчик09.17

Дуже впізнаю ці думки в заторі, у мене загострення теж частіше з’являється саме в дорозі, а не ввечері вдома. Минулого місяця після 3 тижнів завалу з клієнтами шия почервоніла ще сильніше, ніж у вас зараз, тож розумію це відчуття.

• Промінчик09.22

Годину за піаніно це вже непогано, у мене такий відпочинок теж рятує в важкі тижні

• Промінчик09.22

Шкода, що урок з інструктором зірвався, у мене так само буває — один перенесений день потім зсуває весь тиждень наперекосяк… сама торік місяць виїжджала на 20 хвилин раніше, і затор реально менше з’їдав нерви.

• Промінчик09.22

Ех, у мене навпаки — раніше виходити не завжди рятувало!

• → ПромінчикНіжністьАвтор09.23

Ой, шкода це чути, а що тоді вам допомагало в заторі, як не раніше виїжджати

• → ПромінчикНіжністьАвтор09.23

А мені здається, що затор тут ні до чого — голова сама тримає ті думки! Що частіше заважає у вас?

• → НіжністьПромінчик09.24

Мабуть, обидва, десь 50/50

Переглянути всі дописи →