← До списку

Час тіла ›Щоденник тижня

Дорога забирає більше сил

Знову довго не писала сюди, а сьогодні просто сіла й почала.

Тиждень видався справді важкий! Дорога на роботу й назад забирає майже весь день, і поки їдеш, встигаєш передумати геть усе. Коли встигла так втомитися? Приходжу додому вже без сил, а шкіра на шиї й за вухами знову почала свербіти, наче тіло саме нагадує про стрес, який нікуди не подівся.

Ще й курси водіння додалися, і після кожного заняття серце довго не заспокоюється. Інструктор спокійний, а я всередині вся напружена!

За піаніно теж сідала, хотілося хоч трохи відпочити, але руки якісь дерев’яні, не той настрій.

Здається, все просто накопичилося, поки я мовчала. Шкіра, як завжди, показує це першою.

Коментарі 7

• Промінчик09.18

У мене шия теж перша реагує

• Промінчик09.18

Так, все накопичується

• Промінчик09.18

Знайомо, коли я перевантажена роботою руки теж стають дерев’яні, навіть на клавіші дивитися не хочеться

• Промінчик09.18

Дорога справді забирає стільки сил, що потім тіло саме нагадує про це шкірою за вухами – а курси водіння ще довго триватимуть? У мене свербіж теж посилюється від такого навантаження, минулого разу він тримався десь 2 тижні, поки я трохи не виспалася.

• → ПромінчикНіжністьАвтор09.22

Ще десь 6 занять залишилось, потім легше стане

• Промінчик09.21

Це відчуття, коли зовні спокійно, а всередині все тремтить, дуже добре знайоме, а у вас теж так буває?

• Промінчик09.22

Оце «коли встигла так втомитися» дуже відгукнулось, ніби нічого особливого не сталося, а сил нуль. У мене після такого тижня трохи відпускає лише похід у гори в суботу, вчора йшла десь 3 години і стало легше.

Переглянути всі дописи →