← До списку

Час тіла ›Щоденник тижня

Повернулася сюди після паузи

Довго сюди не писала, а сьогодні ввечері нарешті сіла.

Дорога на роботу й назад забирає майже весь вечір, тож до шкіри думки доходять вже втомленими руками. Цього тижня знову сіла за піаніно, хоч пальці наче забули, де що. Інструктор з водіння сказав «не тисніть на кермо так сильно, воно не втече» — і про це думала більше, ніж про саму дорогу.

Шкіра поки спокійна, тільки на шиї трохи чешеться після довгих нарад. Наступного тижня хочу виходити трохи раніше, щоб дорога не забирала весь запас терпіння.

Перепрошую за довгий текст, шановні.

Коментар 6

• Промінчик09.22

у мене так само на шиї, ввечері мажу ще раз о 9 вечора

• Промінчик09.23

кермо не втече, класно))

• Промінчик09.23

Дякую, що дописали навіть із втомленими руками – такі нотатки потім самій приємно перечитати. У мене вчора теж вийшло сісти лише о 22 годині, і то ненадовго.

• Промінчик09.23

Рада знову вас тут бачити, дякую за нотатку

• Промінчик09.24

У мене так само буває: як робота накриє з головою, зникаю тижнів на 3, а потім важко знову сісти

• Промінчик09.24

Ця історія з інструктором дуже влучна, бо в мене схожий стан буває з роботою: беруся за все одразу, ніби комусь треба довести, що встигаю, а тіло потім озивається. Фрілансерський графік у мене з тими самими провалами і завалами, і в тижні, коли дзвінки йдуть один за одним, до вечора шия теж ‘горить’, хоча вдень наче нічого особливого не сталось.

Переглянути всі дописи →